Krachtvoer

Tijdens een van mijn introductieworkshops ‘Beelddenken in bedrijf’ waarin ik mensen een voorproefje geef van wat  een training ‘Beelddenken in bedrijf’  voor het bedrijf of de persoon kan opleveren, kwam er voor mij ook nog wel een aardige door mij te nemen stap naar voren. Ik  doe zelf altijd actief met de sessies mee en soms komen er voor mij ook mooie inzichten of zie ik dingen ook iets helderder.

IMG_2246
Te nemen stappen in 2018

Nou ben ik enorm gehecht aan mijn comfortzone, vooral in de winter, dan gaat er niets boven comfort, flanel en een lekker breiwerkje. Maar, als zzp’er is er meer werk dan alleen breiwerk. Vandaar dat ik met ‘Dichter bij taal’ aan de weg timmer. Als ik dan zelf opschrijf dat ik uit die heerlijke, comfortabele zone moet stappen, dan moet dat maar gebeuren. Vandaar dat ik me heb aangemeld voor een PowerVrouwenLunch.

Het leuke is, dat er in ieder geval twee mij reeds bekende Twentse onderneemsters mee brunchen en dat zijn niet de minsten. Ik verheug me nu al op een weerzien met Kim ten Tusscher, collega schrijfster en creatieve duizendpoot en het is altijd fijn om bij de positief ingestelde Suéla in de stoel te zitten bij ‘De Pedicurekamer

Dan blijft alleen de vraag nog over: Wat trek je aan voor zo’n powergebeuren?

Advertenties

2 gedachten over “Krachtvoer

    1. Ja, het worden zeker kleine stapjes. Zo’n lunch moet te behappen zijn, zeker omdat er in ieder geval twee bekenden bij zijn. Dan voelt het toch al wat vertrouwder.
      Jij hebt me hiervoor overigens de inspiratie gegeven, met jouw netwerk-ontbijtjes. Ik heb hier even een streepje tussen gezet, omdat het aan elkaar heel raar stond, plotseling…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s