Kansen

De kans dat ergens bliksem inslaat schijnt niet zo heel erg groot te zijn, maar toch was het hier ruim anderhalve week geleden raak en nog steeds hebben wij te maken met de naweeën van die ellende, de huistelefoon doet het nog niet en het internet is er soms wel, soms niet en als het er wel is, is het ontzettend traag. Vandaar dat bloggen een bijna onmogelijke opgave is en dat is heel erg jammer, want ik heb genoeg te vertellen.
Bijvoorbeeld over de Master Brei Opleiding, dat is echt een geweldig project aan het worden, er is een Nederlandse groep gevormd en we zijn al samen geweest. Daarover vertel ik later meer, als ik de foto’s ook kan uploaden, want dan is het meteen zichtbaar hoe leuk het is.
Verder is er natuurlijk veel te vertellen over de blikseminslag, hoe luid de knal was en wat er allemaal kapot is en hoeveel geluk we hebben gehad dat er geen brand is uitgebroken, maar ook dat moet even wachten, want Hua en ik moeten zo’n beetje om de beurt op de computer omdat als er twee pc’s aanstaan er helemaal niet meer gewerkt kan worden.
Breieninpeking bestaat dus nog steeds, maar de randvoorwaarden moeten weer even scherp gesteld worden.
Volgende keer meer 🙂

Advertenties

7 gedachtes over “Kansen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s