Traag

We hebben hier wel internet, maar het is super- mega-traag. Het opladen van de foto’s is daarom eigenlijk niet te doen. Alleen het blog openen kost al zoveel tijd, dat ik me ernstig moet inhouden om de laptop niet aan de kant te slingeren en maar een gezellig breiwerkje erbij pak. In de tussentijd kun je koffie zetten, onder de douche gaan of zelfs een dutje doen.

Gelukkig gaat de rest van de vakantie wel voorspoedig, we hebben weer een medaille waar we blij om kunnen zijn, want Henk Grol heeft brons gehaald. Verder hebben we erg genoten van de Engelse judoka Gemma Gibbons, die heel verrassend tweede werd. Het terugkijken op de computer ging ook weer met de nodige extra spanning gepaard, want op de meest elementaire momenten (mooie worpen en dergelijke) moest het beeld weer opgeladen worden.

Wij hebben tussen de judobedrijven door het stadje Conwy bezocht, waar de National Trust een mooi huis heeft en waar we Conwy Castle hebben bezocht. Verder hebben we vanavond heerlijk Indiaas gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.

Het lopen gaat nog steeds goed en morgen staat er een wat langere wandeling op het programma, die ons, met een beetje geluk, ook leidt langs een kolonie zeeleeuwen. Op advies van de hoteleigenaresse gaan we morgen een wandeling maken naar Little Orme en daar schijnt een klein verborgen strandje te zijn, waar zij wel eens zeeleeuwen heeft gezien. Ik hoop maar dat wij ook zo gelukkig zijn, nu eerst maar eens uitrusten en lekker slapen 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s