Llandudno

Vandaag hebben we Engeland achter ons gelaten en zijn we in Noord Wales aangekomen, dat wil zeggen, Hua en ik zijn nu in Llandudno, maar onze MeiMei is weer terug in Nederland, die moet gewoon aan het werk en van alles klaar maken voor haar verhuizing naar Brabant.

De reis ging heel voorspoedig en Llandudno is een prachtig stadje met een nostalgische uitstraling, we hebben al een glimp opgevangen van de pier en we gaan zo ons programma vaststellen met behulp van het boekje van de National Trust, we willen mooie huizen en tuinen bezoeken, maar ook veel wandelen om uiteindelijk volgende week Mount Snowdown te beklimmen. Dat zou voor Hua de tweede keer worden en sinds de laatste keer dat we in Wales waren is mijn conditie goed vooruit gegaan, we denken beiden dat ik het dit keer wel aan kan. Wel gaan we met het treintje terug naar beneden, dalen is niet mijn sterkste punt.

Wat de Olympische Spelen betreft hebben we hier wel heel veel nieuws over Team GB, maar weinig nieuws over de Nederlandse deelnemers, we weten wel dat er vandaag weer geen judo-medailles te vieren waren, maar gelukkig is dat toernooi nog niet afgelopen, morgen is het E-day (Edith Bos-dag) en daar verwachten we nog heel wat van!

Over de Olympische Spelen is trouwens nog heel veel te schrijven, bijvoorbeeld over het feit dat protesteren helpt, kijk maar naar de Japanners, protest bij een Hantei=beslissing (vlaggetjes) en die wordt teruggedraaid, protest bij een tweede plaats voor Engeland en prompt worden die derde en de Japanners tweede. Ik ga ook vaker protesteren, ik vecht alle beslissingen aan!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s