Vakantie-avonturen

De dag begon een beetje lui. Hua heeft nog wel een flink eind gerend en in de tijd dat hij weg was heb ik een stuk gebreid en MeiMei heeft uitgeslapen. Daarna zijn we naar Bluewater gereden om alvast een Team-GB-jack te halen voor MeiMei, handiger omdat nu alvast te doen, tijdens de wedstrijden wordt dat vast een stuk lastiger.

Tot zover niets bijzonders, in Bluewater hebben we Tapas gegeten en daarna hebben we gezorgd dat we op tijd terug in het hotel waren om de openingsceremonie te bekijken en ja hoor, tijdens het binnenkomen van de atleten ging hier het brandalarm af. Dat hebben we al vaker meegemaakt tijdens een vakantie in Engeland. Hopelijk was het meteen het laatste alarm van de vakantie, want dan kunnen we nu rustig gaan slapen, want ja, het was weer een loos alarm.

Morgen begint het echt, Jeroen Mooren en Birgit Ente gaan de mat op, maar we moedigen ook Javier Guedez uit Venezuela aan, die, als hij de tweede ronde haalt, het erg moeilijk gaat krijgen tegen de Oezbeek Sobirov, die eigenlijk wel getipt is voor een medaille.

Maar goed, de wekker staat op 06.00 uur, want we willen op tijd in de zaal zijn om maar niets te missen, het lijkt me beter om maar te gaan slapen, morgenavond weten we meer 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s