Biarritz

Vandaag hebben we onze MeiMei op het vliegtuig richting Biarritz gezet, waar ze een intensieve cursus Frans gaat volgen, die afgewisseld wordt met surflessen. Na al die Franse lessen moet ze dan terug in Nederland nog een examen afleggen en dan kan ze door naar de hogere hotelschool, iets waar ze al jarenlang naar uitkijkt. We duimen dus dat alles goed gaat.

Nu is alleen het weer in Biarritz op dit moment nog slechter dan hier en voor morgen staat er daar nog meer regen op het programma, terwijl ons een zonnige dag te wachten staat. Gelukkig voor haar zeggen de voorspellingen dat het daar na morgen wel heel mooi wordt en wij hopen dat dat zo is, want als je dan toch bijna in Spanje zit, wil je ook een mooi kleurtje krijgen en natuurlijk ook surfles.

Huà en ik kunnen nu drie weken oefenen om te voelen hoe het zal zijn als ook onze jongste het huis uit is, dat zal best even wennen zijn!

Advertenties

4 gedachtes over “Biarritz

  1. Onze Anan heeft de hogere hotelschool in SCHEVENINGEN afgerond, een paar jaren geleden. Voor eventuele tactische tips en andere dingen is ze vast wel bereid daarover wat info te geven. 🙂 TIEN. ( Als jullie daar prijs op stellen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s