Op naar de duizend

Dit is blogpost 901, dus echt op weg naar de duizend!

Het voelt nog steeds goed om te doen, dus ik zal voorlopig ook wel niet stoppen, ook al niet omdat ik inmiddels een tweede blog heb, die vooral over het schrijven van boeken gaat, als je hem nog niet gezien hebt, kijk dan eens op http://schrijveninenschede.wordpress.com en laat een berichtje achter, dat vind ik leuk!

Mijn blog is ooit begonnen als reisverslag van onze trip naar de Olympische Spelen in Beijing en nu zijn we druk met de voorbereidingen voor de reis naar OS in Londen. Maar niet alleen wij zijn druk met de voorbereidingen, de atleten die mee willen zijn op dit moment in diverse stadia van kwalificatie. Een oud-klasgenootje van MeiMei, Wyomi Masela, een turnster, heeft een beetje pech want de rechtbank heeft een medeturnster in het gelijk gesteld die vond dat de turnbond te snel was geweest met het aanwijzen van Wyomi, even afwachten wat dat allemaal gaat worden. Natuurlijk hopen wij dat Wyomi gaat, hoewel we haar daar niet in actie zullen zien, want wij hebben kaarten voor het judogebeuren.

De judoka’s zitten nu in Chelyabinsk en ze zijn druk bezig met de Europese kampioenschappen, één bronzen medaille is al binnen! Jeroen Mooren (-60) was de medaillewinnaar van vandaag. Birgit Ente moet vrezen voor haar uitzending naar de Olympische Spelen, want zij lag er in de tweede ronde al uit. Voor Jasper de Jong lijken de Spelen ook niet meer haalbaar, want hij zou een medaille moeten halen om mee te kunnen, maar hij overleefde de eerste ronde niet, jammer.

Natuurlijk check ik nu regelmatig de site van de judobond om op te hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de aanloop naar Londen, want ik ben heel nieuwsgierig wie er uiteindelijk meegaan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s