De orde van de dag

Zo, met de boeken eindelijk in huis kan de focus weer naar andere dingen en die zijn er genoeg!

Op school zijn we deze week druk met de rapportvergaderingen en dan gaan we alweer het laatste gedeelte van het schooljaar in, de maanden dat de leerlingen de lente en de zomer in het hoofd krijgen, trouwens, de docenten ook! Ik vind dit altijd wel een prettige periode, want de leerlingen weten nu dat het menens is, de kans om op te stromen, te blijven zitten of af te stromen. En ook de tijd van weer naar buiten tijdens de pauze en met gym. Bovendien heb ik nog een paar leuke projecten die goed bij deze periode passen.

Ook is het nu zo langzamerhand tijd voor heerlijke verse asperges, krieltjes en ander zomer-eten. Ik heb best weer  zin in raapsteeltjesstamppot en spinaziesoep en wat te denken van het frisse zomerfruit?

Verder is het nog maar 138 dagen en dan beginnen de Olympische Spelen in London. Wij hebben kaartjes voor drie voorrondes Judo (natuurlijk) en een miniem kansje op een finale.

Mooi logo

Maar voor het zover is gaat onze MeiMei eerst nog drie weken naar Biaritz voor een intensieve taalcursus Frans om meer kans te maken om aangenomen te worden bij de studie van haar keuze.

Straks hebben we alleen nog even een dieptepuntje als de zomertijd weer ingaat, daar moet ik altijd vreselijk aan wennen, maar dan gaat de zon weer letterlijk èn figuurlijk schijnen 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s