Restverwerking

Gisteren heb ik heel snel kokosmacronen gemaakt. Ik had drie eiwitten over van de vegetarische carbonara van vrijdag en het is natuurlijk altijd jammer om daar dan niets mee te doen.

Dus de eiwitten stijfgeslagen, dit al kloppend gemend met 150 gram witte basterdsuiker, een eetlepel vanillesuiker er door geklopt en daarna ongeveer 200 gram gemalen kokos erdoor geroerd. Van dit mengsel balletjes gedraaid en deze op ouwelrondjes gelegd. Een kwartiertje in de oven die voorverwarmd is op 150 graden en daarna smullen maar:

De restjes, het meeste is al op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s