Je hebt van die dagen…

Er zijn dagen om even stil te staan bij belangrijke persoonlijke gebeurtenissen, zoals verjaardagen en huwelijksdagen. Dan heb je nog dagen van nationaal of internationaal gewicht, culturele en godsdienstige dagen.

Alsof dat al niet genoeg dagen waren om je mee bezig te houden, nee, de commercie heeft ons nog opgescheept met heel veel andere dagen. Moesten we gisteren nog knuffelen met knaagdieren, feesten met viervoeters en proosten met piranha’s, vandaag was het de docent die in het zonnetje gezet moest worden.

Natuurlijk kregen we van onze werkgever ook een zoethoudertje: een lekkere plak krentenwegge.

De lieve juf van de administratie heeft voor een leuk kaartje gezorgd, met veel gevoel voor humor heeft ze kaartjes beplakt met een wattenschijfje “Laat je maar lekker in de watten leggen.” Wanneer komt er een ‘juf van de administratie-dag?

Gelukkig is samen eten en samen lachen heel goed voor de stemming in de docentenkamer.

Volgend jaar moeten we ook de leerlingen even zeggen dat het docentendag is, misschien tracteren die ons dan op ‘lieve’ leerlingen?

zij leve hoog!
Advertenties

Een gedachte over “Je hebt van die dagen…

  1. Van pepernoten tot ‘krentenwegge’! Je hebt zo van die dagen van woordenschatverrijking. Of #durfiktezeggen: blogliefde gaat door de maag?! Krentenwegge is een nieuw woord voor mij. Raar maar waar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s