Inpakken en wegwezen

Terwijl Hua druk bezig was met het inpakken en verhuizen van spullen van oma van het revalidatiehuis naar het verzorgingstehuis, ben ik hier aan de gang geweest met het uitzoeken en klaarleggen van de kleding voor Parijs. Spullen die mee zijn geweest naar Duitsland, maar die ook in Frankrijk nodig zijn, zijn nog snel even gewassen en nu zit alles in de koffers.

Wat heb je zoal nodig voor een weekje judo kijken in Parijs? Waarschijnlijk veel minder dan wij hebben ingepakt, maar toch hebben we nog wel ruimte om ook daar nog even lekker te shoppen.

Voor het gala van de IJF heeft Hua zijn smoking en heb ik mijn mooie nieuwe jurk ingepakt. Voor de vier dagen waarvoor wij kaarten hebben, hebben we natuurlijk makkelijk zittende kleding meegenomen. Alleen MeiMei heeft er geen bezwaar tegen om zelfs daar lichtelijk overdressed te verschijnen, zij heeft een flinke dosis Tommy Hilfiger ingepakt.

Omdat er ook geflaneerd gaat worden in zomers Parijs, tenminste dat zijn de verwachtingen, heb ik een paar zomerjurkjes ingepakt en heeft Hua een paar poloshirts en spijkerbroeken meegenomen. Natuurlijk schoenen, slippers, sokken, panty’s en ondergoed.

Kortom, ik ben benieuwd wat we daar echt allemaal van gaan gebruiken 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s