I-pad route (9 augustus)

De eerste wandeling was er een van zo’n 15 kilometer, een historische en romantische wandelroute, met bijzondere plekken langs dit gedeelte van de Rijn. Dat was overigens een andere route dan we vanuit ons loopboekje hadden gekregen. Die was 25 kilometer en dat leek ons op de eerste dag wat te optimistisch. Gelukkig zag Huá bij het parkeren van de auto deze “lokale” route. Op verschillende plaatsen waren borden aangebracht die je op de bijzonderheden wezen over de wijnbouw en historische bijzonderheden in dit gebied. De bordjes waren van deze route niet altijd goed te vinden, maar dankzij I-phone en I-pad konden we via het scherm zien waar we langs moesten.

 

Helaas hebben we veel regen gehad tijdens deze eerste wandeling, maar gelukkig kun je je daarop kleden.

 

De wandeling liep langs mooi aangelegde wijnranken en door een stukje woud, dat voor mij iets te ruig was J Maar goed, we hebben het overleefd en na de wandeling was er een lekker glas wijn en een goede avondmaaltijd in het hotel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rijn zicht

Naderhand hebben we nog een heel klein stukje gewandeld naar een cafeetje voor een echte Ruedesheimer koffie, lekker hoor.

 

 

 

 

 

 

 

walk in the park?
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s