Plumbrillo (bijdrage van Huá)

Het is pruimentijd in ons huis. Maar dat was al wel duidelijk gisteren. Li had op een Engelse site (BBC Good Food) nog een bijzonder receptje gevonden voor bij een kaasje. Aangezien we inmiddels al zoveel jam hebben dat ik de winter door kan en ook praktisch dat we door de potten heen waren, heeft Li dit recept uitgeprobeerd. Ruim 2 kilo pruimen worden gekookt, gezeefd en ingedikt tot een “pruimengelei” (ook met port). Op dit moment zit ik (herstellend van een wat te lange en te snelle duurloop) samen met Li met een plankje kaas en de plumbrillo, glaasje wijn erbij. Heerlijk. De foto is een sfeerimpressie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s