Spannend

Juni is de maand van het spannende boek. Bovendien is het dan al bijna vakantie, dus wat is er leuker dan in juni een lekker vakantieboek uit te zoeken? Als je bij je boek dan ook nog een boekje cadeau krijgt, kan het helemaal niet meer stuk.

Nu heb je spannende boeken en spannende boeken, er is nogal wat spreiding mogelijk in dit genre en lang niet alle boeken zijn even spannend en weer andere zijn ronduit misselijkmakend. Zelf ben ik gecharmeerd van de Engelse mysterywriters en mijn favoriete hoofdpersoon is Miss Marple, dit is natuurlijk maar het topje van een hele ijsberg aan prachtige spannende boeken. De keuze te over, wat het nemen van een beslissing flink moeilijk kan maken.

Hellehonden

En toch was het vinden van een lekker-weg-lezendboek dit keer niet erg lastig: Jan & Sanne Terlouw hebben namelijk een literaire thriller geschreven die zich afspeelt in Twente, namelijk Hellehonden. Het boek maakt deel uit van het project Langs Heilige Huisjes Twente, waarin het religieus erfgoed in Twente centraal staat. Het boek bevat zelfs QR-codes zodat je zelfs informatie krijgt op je mobieltje!

Het lijkt me erg leuk om al die voor mij herkenbare plekken terug te vinden in het boek, misschien zit er zelfs wel een leuke wandeling in voor Huà en mij. Voorlopig moet het boek echter nog even de kast in, het is nog geen vakantie.

Het Spannende Geschenk, Versluiering van Monaldi en Sorti ziet er veelbelovend uit, maar ook hier geldt: never judge a book by its cover, maar deze cover is wel heel spannend. Versluiering (digitaal boek)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s