Bewolkt

Huà is vanmorgen vertrokken voor een congres in Parijs, volgende week zaterdag is hij weer terug. Hij mist in elk geval één week eindexamenstress van MeiMei. Ik hoop voor hem dat het een beetje “springtime” in Paris is, want het was hier nat en koud.

Dat natte en koude zal voor de voetbalfans op de Grote Markt in Enschede wel extra vervelend zijn geweest. Na de zonneschijn en de Beker van vorige week, was het verlies tegen Ajax deze zondag toch wel een deceptie.

Voor JieJie en schoonzoon was het ook niet de feestdag die ze zich hadden voorgesteld. Onze zieke Kleinzoon kon namelijk niet mee naar het verjaardagfeest van vriendin Cindy, die niet alleen jarig, maar ook zwanger is. Kleinzoon is daarom vanmiddag hier geweest. Dat was voor hem niet echt leuk, want Cindy, die bij ons in de straat woont, heeft twee leuke zoontjes van zijn leeftijd. Het zijn ook zijn vriendjes…

Het was voor hem dan ook niet echt leuk, de auto van zijn papa en mama stond gewoon hier, zij gingen leuk feestvieren en voetbal kijken en hij was ziek en zielig! Tante MeiMei en oma hebben ook nog gewonnen met Mens erger je niet.

Maar goed, het vreemdste van dit weekend was wel de mededeling dat Talamini bierijs had. Ik houd niet van bier maar wel van ijs, ik weet niet zeker of ik die combinatie wel wil proberen. Volgens MeiMei is het erg lekker en echt van Grolsch gemaakt.

Als het volgende week wat minder bewolkt is, is het misschien wel een wandeling waard.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s