
Met dank aan Janien eten wij vandaag dit: http://platprefere.canvas.be/reeks-2/recepten-reeks-2/recept-asperges-in-mousselinesaus-en-grijze-garnalen/
Hoe komt het toch dat de Belgen en de Britten van die eetlustopwekkende programma’s hebben, terwijl wij worden opgezadeld met goedwillende amateurs die maar wat aanmodderen. Ik denk alleen al aan Saterday Kitchen met James Martin of de Domestic Goddess Nigella Lawson. Zo hadden de Belgen een tijdje terug Zalm met Corleone(?) en nu dus Plat preferé. Ik ben niet zeker van de tite van het eerste programmal, maar er werd heerlijk in gekookt en met liefde over de ingrediënten gesproken.
Ik kijk trouwens ook voor andere programma’s meer over de grens dan dat ik blijf hangen aan de Nederlandse tv. De paaseitjes kwamen dit jaar ook uit België, die waren besteld bij Neuhaus.
Eet smakelijk.
Aanvulling: Het was heerlijk!