Karaktermoord

Het is iemand bij Disney een beetje in de bol geslagen. Een paar dagen geleden las ik het al op de brei- en haaksite Ravelry maar toen dacht ik dat het misschien alleen geruchten waren, totdat er ook een hoofdrolspeelster genoemd werd.

Er komt een nieuwe Miss Marple. Het lieve oude dametje dat zo karaktervol allerlei moorden oplost en dat het gedachtenkind is van Agatha Christie wordt nu zelf wreed vermoord en vervangen door Jennifer Garner,een jonge Hollywoodblom, die vast wel talent zal hebben, maar die, in mijn optiek, niet erg overtuigend over zal komen als de oude vrijster die Miss Marple was.

Het schijnt dat Jennifer de ‘jonge Miss Marple’ gaat spelen en dat er allemaal nieuwe verhalen geschreven worden. Mijn vraag aan Disney is deze: WAAROM?

De jeugd zit vast niet te wachten op detectiveverhalen die spelen op het Engelse platteland in het begin van de vorige eeuw en iedereen die zich Joan Hickson kan herinneren, koopt liever de dvd-box met de oude afleveringen, dat is pas genieten!

dus, wordt het dit:

of kijken we liever naar dit:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s