Gevonden

Ik was op zoek naar een adresje waar ik mijn bestek van Villeroy & Boch kon aanvullen, want ons prachtige Ella Oriental wordt sinds dit jaar niet meer gemaakt en vreemd genoeg schijnt het ook nergens meer te verkrijgen te zijn. Gelukkig kan bestek niet kapot vallen.

Heel anders is dat met servies. Op servies dat niet meer geproduceerd wordt moet je heel zuinig zijn of je probeert hier en daar verloren stukken te kopen en te hopen dat alles heel blijft. Natuurlijk blijft de optie steeds iets ander kopen ook heel begeerlijk.  Dat doe ik dan ook ieder jaar met het kerstservies van V&B, ik koop steeds een klein setje dat mooi bij elkaar hoort en zo heb ik al een aantal verschillende kerstedities verzameld: Holly, My Winter en nog wat tussenliggende series.

Mijn ‘grote’ servies vind ik eigenlijk nog steeds heel erg mooi en goed bij ons passen, het past ook helemaal bij de sfeer van ons huis, dus toen ik deze site http://www.uw-servies.nl vond, heb ik even heerlijk ingekocht. Uw-servies is gespecialiseerd in Villeroy & Boch en had nog Rivièra op voorraad, hoera!

Mooi hè?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s