Judoweekend, dag 2

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt met Duitse broodjes gingen we weer richting Philipshalle voor weer een dag met hopelijk goede partijen judo en wat Nederlandse kanshebbers.

Al snel troffen we Joep en Max, ook fanatieke judovolgers en met zijn vieren hebben we alles gevolgd terwijl de mannen het vertoonde van vakkundig commentaar voorzagen. We zagen Guillome Elmond lelijk geblesseerd raken. Het grappige was, dat onze MeiMei in Nederland al via zijn Twitter te weten was gekomen dat hij foto’s van zijn arm liet maken… We hopen dat het allemaal meevalt, want hij zit midden in zijn voorbereidingen voor Londen 2012.

De Duitsers hebben het allemaal prima georganiseerd met een apart vak voor jonge Duitse judoka’s die de stemming er aardig in hielden. Dat was niet zo moeilijk, want er waren veel Duitse deelnemers, die over het algemeen erg goed presteerden.

De catering was ook erg goed, vooral de broodjes kaas waren erg lekker. We hebben nog een foto gemaakt van een ‘sausjeskoe’ als die is opgeladen op de computer, plaats ik hem ook hier, je weet niet wat je ziet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s