Oldenzaal

Vandaag ben ik even met mijn moeder naar het ziekenhuis geweest, altijd spannend, maar op de uitslag moeten we even wachten. Een bezoekje aan Oldenzaal probeer ik meestal te combineren met een bezoek aan www.lohuis-tijhuis.nl maar deze breiwinkel is op maandag gesloten. Gelukkig was www.visgildekotter.nl wel open, want die staat ook hoog op mijn Oldenzaallijstje.

De laatste keer dat ik bij Lohuis Tijhuis was, heb ik een heel leuk boekje, Filz it, gekocht, met wat wol voor een projectje. Het was een typisch eendagswerkje, daarna ging de megamuts de wasmachine in en na wat in model trekken is het deze hoed geworden. Een cadeau voor onze vriendin Di die wel wat steun kan gebruiken, haar pad bevat op dit moment meer doornen dan rozen.

Hoedje voor Di

Al met al hoop ik dat 2011 verder  in het teken zal staan van herstel, gezondheid en liefde, want dit was wel een heel heftig begin.

Wat luchtiger nieuws: vandaag kwam mijn bestelling uit België binnen: een heerlijk pakketje met ‘bonbons’ om chocolademelk mee te maken en overheerlijke speculaaschocolade, yummie. www.neuhaus.be te bekijken op eigen verantwoordelijkheid.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s