Vakantievoorpret

Voordat oma getroffen werd door het infarct waren we druk bezig met het plannen van onze vakantie naar Tokyo. We hadden de reis en het verblijf al geregeld en we hadden net leesvoer verzameld om alvast iets van een planning te maken. Vooral de Tokyo City Guide van Lonely Planet is een bron van inspiratie.

Wat erg leuk is, is dat we nu ook allerlei tips krijgen van mensen die al eens in Japan geweest zijn. Zo schijnt het heel handig te zijn om treinpassen van tevoren in Nederland aan te schaffen, dat schijnt aanzienlijk goedkoper te zijn dan daar te halen. Natuurlijk gaan we dat onderzoeken en waarschijnlijk regelen we dat dan ook meteen.

Gelukkig hebben we geen visum en ook geen vaccinaties nodig, vooral dat laatste is een pak van mijn hart. Ik heb een hekel aan spuiten.

Natuurlijk gaan we ook naar Disney Tokyo, we zijn heel erg benieuwd hoe de sfeer daar in het park is, of het echt heel anders is dan EuroDisney. We willen ook naar een Onsen, een warmwaterbron en naar Akihabara, het stadsdeel van de jeugdcultuur.

We hopen dat met oma alles steeds beter gaat en dat we met een gerust hart op vakantie kunnen. 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s