Dag Sinterklaasje!

Zo, we hebben weer afscheid genomen van de oude man uit Spanje. Op wat chocoladeletters, pepernoten hebben we niet echt veel ontvangen, en dat is maar goed ook, want de kerst staat alweer klaar met nog meer lekkernijen.

We hebben de verjaardag van Sinterklaas dit jaar gevierd bij onze Kleinzoon. Het kereltje is alweer vier, gaat naar school en is helemaal niet bang voor Sint en/of Piet.

Zo rond een uur of drie werd er op de deur geklopt 🙂 Kleinzoon deed open, maar er stond niemand. Gelukkig had de goedheiligman wel een zak met cadeaus bij de deur neer gezet, die Kleinzoon, met moeite, mee naar binnen sleurde.

Deze zak was gevuld met allerlei formaten cadeautjes, allemaal voor de kleine man. Hij was vooral geïnteresseerd in de wat grotere pakketjes. Toen hij gewezen werd op een wat kleiner exemplaar, dat heel mooi was ingepakt, zei hij: ‘Nee, kleine pakjes zijn saai!’

Dit keer had hij gelijk, in het pakje zat ‘slechts’ een verrassingsei met een Cars-speeltje erin.

Maar ik ben gek op kleine pakjes, vaak is het zelfs hoe kleiner het pakje, hoe spannender de inhoud. Dat leert Kleinzoon vanzelf, met of zonder hulp van oma.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s