Goed verstopt

Vandaag zijn we naar de Lost Gardens of Heligan geweest. Nou, die waren echt goed verstopt. Door een kleine navigatiefout kwamen we op de smalste weggetjes tot nu toe terecht. Echt, onze garage is ruimer. Gelukkig is Hua een koele kikker en heb ik net gedaan alsof ik er niet bij zat en uiteindelijk kwamen we er dan toch. Het bleek dat er best een goede weg te vinden was geweest, want het was er zelfs vrij druk.

Zo’n tien jaar geleden waren MeiMei en ik er ook al eens geweest, daar zijn ook nog wel leuke foto’s van. Die zal ik eens opzoeken en ook hier oploaden. De tuin ademt een heel andere sfeer dan de tuinen die we tot nu toe hadden gezien, veel meer bloemen en ook een groentetuin en verder een ‘wild’-stuk met een vogel-uitkijk en er was een soort rimboe. En er waren ook hier weer de nodige hoogteverschillen.

13082010 (2)   13082010 (4)   13082010 (7)

Her en der zouden hier hier ook moddersculpturen te bewonderen zijn, maar die waren wel ‘Lost’, wij konden ze in ieder geval niet vinden. Daarom hebben we er maar een kaart van gekocht.

Ook hier hebben we weer flink wat ideeën opgedaan en ik heb ook wat bloemenzaad gekocht van planten die hier gekweekt zijn.

 13082010 (3)   13082010 (5)

De dag hebben we afgesloten in het prachtige vissersdorpje Megavissy.

Het was trouwens een goede dag om te trainen voor taek kwon do, vestje aan; vestje uit; tas op de grond om een foto te nemen en de tas weer oprapen. De mensen die de film Karate kid hebben gezien (die nieuwe met Jackie Chan) weten wel wat ik bedoel.

Nu zitten we op de enige plek hier waar we internet hebben, een leuk café, de Bluff Inn en we genieten van een lekker glas bier (Hua) en een glaasje wijn. Op jullie gezondheid!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s