Nog geen foto’s

Gisteren (zaterdag) was nog een reisdag. Na een heerlijk ontbijt in de Buckerell Lodge zijn we met de naar Exeter gegaan om alvast een beetje te acclimatiseren. We waren hier al eerder geweest en het viel ons op de het centrum flink was opgeknapt. Tijdens deze eerste stop hebben we zelfs al een klein cadeautje voor onze MeiMei gevonden!

Bij terugkomst bij de Buckerell Lodge was er een trouwpartij in volle hevigheid aan de gang, prachtig roze bruidsmeiden en een AHHD bruidsjonkertje, heerlijk zo´n inkijkje in het leven van een ander.

Zoals de ober al had voorspeld, konden we daarna aanschuiven in de file. Heel Engeland viert vakantie in Cornwall, nergens zijn nog ´vacancies´ en wij zijn blij dat we lekker vroeg geboekt hebben. Onze caravan is ruim en schoon en staat op een leuke plek dicht bij het strand. Het weer is hier heerlijk, zo´n 20 graden en dat is prima voor wat wij allemaal willen doen.

Vandaag hebben we gekozen voor een mooie wandeling uit het boekje ´Teashop walks in Cornwall´. Het was een wandeling van ongeveer 4,5 mijl, zo´n 7,2 KM dus. De wandeling ging eerst langs een kustpad en de teashop bleek een leuke strandtent te zijn waar we genoten hebben van een Cornish Cream Tea. Daarna hebben we een kijkje genomen bij het openlucht theater van Minnack en de route terug naar de auto ging via diverse velden en over ´stiles´. Stiles zijn een soort klimtoestellen om van het ene in het andere veld te komen, heel geschikt voor berggeiten en iets minder voor mij. Maar met Hua´s hulp is toch alles goed gegaan. Het was een heerlijk dagje in de natuur.

We hebben ook flink veel foto´s gemaakt, maar helaas lukt het oploaden niet zo goed. Om de een of andere reden pakt de pc het schijfje niet, jammer, maar hier kunnen we niets aan doen. Morgen gaan we ook foto´s maken met Hua´s mobiel, misschien lukt het dan wel.

Na deze dag genieten van de natuur hier, gaan we morgen meer de culturele kant op, Padstow staat op het programma, waar we in ieder geval gaan eten bij Rick Stein.

Advertenties

Een gedachte over “Nog geen foto’s

  1. Vervelend dat het niet lukt met de camera.. Ook niet met een kabeltje (volgens mij een standaard mini-usb, die je waarschijnlijk overal voor een klein bedrag zou moeten kunnen kopen..)….??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s