Van een zeepaard en een Twents Ros

Het afgelopen weekend hebben we heerlijk doorgebracht in België. Het jaarlijks trainingskamp in Koksijde stond voor onze MeiMei op het programma en ze kon eigenlijk zo uit de bus terug uit Budapest in de auto naar België. Gelukkig heeft ze nog steeds de veerkracht van de jeugd.PICT2966 Ze heeft gewoon alle trainingen meegedaan, de eerste training werd gegeven door Dirk van Tichelt, die we in Beijing nog hevig hebben aangemoedigd.image

Huá en ik hebben wel een paar trainingen gezien, maar het grootste gedeelte van ons weekend bestond uit het bijkomen van alle beslommeringen van de laatste tijd. We hadden een leuk, culinair hotel geboekt, dat gerund wordt door een bijzonder vriendelijke familie. De kamers waren niet echt groot, het eten was geweldig. We hadden het hotel gevonden op het internet en dan is het toch vaak even een gok, maar Seahorse was echt heel leuk en vooral heel erg lekker!

Bij ons arrangement hoorde ook een toegangsbewijs tot het abdijmuseum waar een tentoonstelling over de middeleeuwen was, compleet met valkenier, verhalenvertellers en muzikanten. Verder heeft dit museum een prachtige zilvercollectie en op dit moment is er ook een installatie van een kunstenaarscollectief. Ik was helemaal weg van de levensgrote konijnen, ik zou er zo één in de tuin willen hebben.PICT2983 PICT2990

De zeehonden waren ook erg knuffelig en de opstelling van de dieren en de monnik was leuk, alsof de dieren aandachtig aan het luisteren waren.

PICT2986 PICT2985

Op de terugweg natuurlijk Radio 1 aan om live mee te kunnen maken hoe FC Twente kampioen zou worden, het Twentse Ros was dit keer echt de beste, Enschede is in absolute feeststemming!

image

Wellicht was dit weekend de opmaat naar een prachtige zomer?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s