Zoek de verschillen:

S5032284 PICT2243

Ja, hoor, één jaar later weer een foto van de judo-afvaardiging van Venezuela met onze eigen MeiMei. Dit keer zijn er zelfs e-mailadressen uitgewisseld, zodat de foto`s ook uitgewisseld kunnen worden. Natuurlijk ging dit alles gepaard met veel gelach en taalmoeilijkheden, maar het was wel een hoogtepuntje van deze dag.

Hèt hoogtepunt was natuurlijkde zilveren plak voor Elizabeth Willeboordse. Ondanks een blessure aan haar hand haalde zij de finale. Maar de halve finale, die pas na de Golden Score door de scheidsrechters beslist werd, was zo slopend geweest, dat zilver het meest haalbare was.PICT2244

Voor mij was het ook fijn om gewoon weer lekker bij Huá en MeiMei te zijn om samen te genieten van de sfeer tijdens het toernooi.

Gisteravond hebben ze me opgehaald van het station en we hebben lekker gegeten bij Humphreys. Vandaag hebben we bij Zinc gegeten. Een restaurant waar je eet wat de pot schaft en dat is heerlijk biologisch.

Op weg naar dat restaurant kwamen we een paar autochtone Chinezen tegen (Rotterdammers) die MeiMei`s Chinajack gespot hadden en daar ‘problemen’ mee hadden. Ook vroegen zij zich af wat die Marokkaan (Huà) met die blonde vrouwen moest.

Conclusie: de Chinezen die we in China hebben ontmoet waren een stuk leuker dan deze Rotterdammers.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s