Bonjour!

Na een intensieve vakantie in La douce France zijn we weer in het Twentse land aangekomen. Het was voor ons al heel lang geleden dat we voor het laatst op vakantie waren in Frankrijk. GèGè en MeiMei waren nog niet geboren. Die vakantie stond ook niet in ons geheugen gegrift als onvergetelijk: veel zon, zee en zand.

De eerste paar dagen van onze vakantie hebben we doorgebracht in Eurodisney, waar we het parkbezoek hebben afgewisseld met een paar bezoekjes aan Parijs.

PICT1316 PICT1362

Eurodisney heeft ons toch wel weer een paar nieuwe aanwinsten verrast. Het nieuwe gedeelte "Disney Studio`s" heeft een attractie bij de film Nemo, het lijkt heel leuk, een onderzeetochtje, maar het is toch weer een rollercoaster, Huà en MeiMei hebben er meer van genoten dan ik. Ik vind de twee meeuwen aan het begin het leukst!PICT1375

De komende dagen gaan we natuurlijk uitgebreider verslag doen van alles en meer foto`s oploaden!

Maar Parijs wil ik natuurlijk niet onvermeld laten: die ene toren is bezocht, evenals het Dalì museum, natuurlijk zijn er ook aankopen gedaan:

 PICT1386 PICT1331 PICT1346

Na Parijs zijn we verder gegaan naar het Île d’Oleron, waar het 34e internationale trainingsstage plaatsvond. Huà en MeiMei hebben zich daar behoorlijk in het zweet gewerkt.PICT1470 PICT1502

’s Middags hebben we tijd voor onszelf gehad en daarom hebben we toch nog wel iets van het eiland gezien.

PICT1428 PICT1444

Ons appartment is ons erg tegen gevallen. Gelukkig was het zwembad wel net zo mooi als de folder ons beloofde, het appartement zelf was kleiner dan onze garage en het was er erg donker. Ik heb het al snel ‘het kippenhok’ gedoopt.

PICT1419 PICT1420

De huur van het appartement liep niet synchroon met de stage en daarom hebben we nog twee nachten doorgebracht in Port-des-Barques in het Hôtel de l’île, echt een aanrader! Heerlijk geslapen, voortreffelijk gegeten en na een weekje behelpen in het kippenhok was de powershower een verademing.

Advertenties

Een gedachte over “Bonjour!

  1. Toch goed om te lezen dat jullie wel een lekkere vakantie hebben gehad. Vooral Parijs is jullie goed bevallen zo te lezen… Mooie foto trouwens van Aileen voor de Eiffeltoren…. Goed gelukt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s