Gefeliciteerd MeiMei

spanje 076

Het is vandaag alweer 17 jaar geleden dat je ons leven verrijkte! Daarom lieve schat, van harte gefeliciteerd en nog heel veel van deze mooie jaren erbij!

  

Gisteren hebben we deze bijzondere dag al een klein beetje gevierd. We waren in net doorgaans zo mooie Den Haag, maar de laatste winterstuipen zorgden voor een druilerige neerslag waardoor het allemaal toch wat somberder was. Gelukkig was er genoeg te doen en te beleven. Laura Ashley had weinig aantrekkelijks hangen, helaas. NoaNoa had nog leuke handschoenen voor mij en een T-shirt voor de bijna-jarige. Verder zijn de beloofde nieuwe spijkerbroek, een tas, parfum en prachtige nieuwe schoenen aangeschaft.

  

Toen werd het tijd om broerlief te bellen. Ook hij heeft nieuwe schoenen en een stofzuiger gekregen. Daarna hebben we zijn nieuwe kraakpand bekeken. Het zag er gezellig uit. Zo`n echt kamer-en-suite bovenhuis. Natuurlijk moet er nog veel aan gedaan worden, maar ze hadden al veel mooie kunst aan de muren, van GèGè zelf en van huisgenote Emily, die hele mooie tekeningetjes maakt met een verdrietige/duistere ondertoon. Daar zou ik er best één van willen hebben!

We hebben ter afsluiting van de dag heerlijk gegeten bij dit Mexicaanse restaurant waar ze, behalve heerlijk eten, ook een smakelijk eigen biertje hebben èn overheerlijke margarita`s!

inhoud

Zo, nu is het tijd voor feestgedruis…….

Advertenties

Een gedachte over “Gefeliciteerd MeiMei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s