Judo of zo

De laatste paar vrijdagen staat onze recorder vast geprogrammeerd op Nederlands 3, BNN zendt dan Ranking the Stars uit met o.a. Dennis van der Geest in een geheel andere rol dan die van judoka. De ‘mannen’ die deze ronde aan het programma meedoen, zijn stuk voor stuk prettig gestoord. Natuurlijk keken we eerst vooral voor Dennis, maar tegenwoordig scoort ook Ferry S. goed bij ons en ook Denny de Munk is een toppertje. Vanavond was het ook weer raak, natuurlijk stijgt de stemming als het peil daalt, de vragen zijn van een twijfelachtig niveau: "Wie laat rustig een scheet in bijzijn van…" Het blijkt dat veel BN`rs constant met kramp rondlopen…

De reactie van Dennis op een opmerking dat hij er rustig één kon laten tijdens een finalepartij was geweldig: Hij dacht dat met name de Oostblokkers daar niet van onder de indruk zouden raken.

ALs we het nu toch over judo hebben, dit weekend zijn de WK in Frankrijk. Grim Vuysters heeft de eerste ronde vrijgeloot.

PICT0886

Voor meer info even op de site van de jbn kijken. Daar kun je ook het nieuws vinden over Francoise Harteveld, zij stopt met wedstrijd judo. Gelukkig is zij Judoleraar B dus misschien kan ze jong talent stimuleren om topsport te gaan bedrijven. De JBN heeft een heel lijstje van internationale topjudoka`s die het voor gezien houden, jammer, maar het biedt de aanstormende jeugd weer nieuwe kansen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s