Hieperdepiep hoera!!! (bijdrage van Huá)

Lang zal ze leven onze Li. Een heuglijke dag vandaag want Li ziet Sara. Nou ben ik persoonlijk geen grote verjaardagsvierder. Op mijn eigen verjaardag ben ik het liefst gewoon weg of aan het sporten. Zo niet Li. Deze verjaardag gaan we groot vieren in het Paradijs. Gewoon op aarde hoor!

Maar voor we daar zijn Li van harte gefeliciteerd. Geheel in stijl zullen we maar zeggen heb ik een 160 gemaakt. Ik wil hem je niet onthouden. Hier is ie!

 50 jaar defintief

Nou zullen jullie denken welke talenten en natuurtalent, waar slaat dat nou weer op. Ik zal het gedicht wat afpellen. De ontdekkingen betreffen voornamelijk creatieve en de laatste jaren ook sportieve ontdekkingen. Li,volgens mij heeft ze het al eens geschreven, kon altijd goed naar sport kijken. Maar daar is verandering in gekomen. Een collage

vakantie 2005 006     vakantie 2005 088

On top of the mountain in Exmoor. De vakanties in Engeland waren altijd al goed voor het wandelen, maar de laatste jaren werden de afstanden ook steeds langer en de tochten avontuurlijker. Loslopende koeien en stieren in Wales.

De kroon op Li’s werk was wel 21K Nordic in Krems, hier een trotse finish foto.

karin 21 k nordic

Dat Li goed kon breien en beeldhouwen dat is op de weblog terug te lezen. Ook het dichten zal de trouwe bezoeker niet zijn ontgaan. Wat velen niet weten is dat Li ook door docerend Nederland als een natuurtalent wordt gezien. Een hoogtepunt was wel de zeer geslaagde musical "hartenbrekers" van Paul van Loon, die met haar leerlingen gestaged heeft. Iets waar de leerlingen eerst helemaal geen geloof in hadden. Wat een geweldige boost moet dat zijn geweest voor die jongens en meisjes.

musical

Tot slot een talent waar de laatste tijd wat minder aandacht aan is besteed en dat is het schilderen. Jarenlang heeft dit brandende bos met vogelnestje dan weer op zolder, dan weer naast een kast gestaan. Nu bijna 30 jaar later, heb ik het eens van een fraaie lijst laten voorzien,zodat het een prominente plek in de kamer kan krijgen.

PICT0331 

Li, lieve schat, we gaan door met schatgraven.

Advertenties

2 gedachtes over “Hieperdepiep hoera!!! (bijdrage van Huá)

 1. Hoi Karin, van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag.
   
  Rene is trots, dan kan je wel zien, het komt je toe.
  Op naar volgend jaar….
   
  Veel plezier vandaag.
   
  Peter en Thea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s