Uitstervend ras?

In de krant stond gisteren een heel artikel over bloggers. De meeste bloggers leggen de (virtuele) pen al snel neer. Hoofdoorzaak: geen tijd.

Ons blog is oorspronkelijk gestart om de voorbereidingen voor onze reis en de reis zelf (Jeweetwel OS Beijng) bij te houden, zodat familie en vrienden een beetje zouden weten hoe het ons verging. Maar ook "voor later" , lekker nog eens terugkijken hoe het was. En, dat is echt leuk. De PC heb je vaker bij de hand dan een foto-album.

Het bloggen is ook wel een beetje verslavend en wij zijn toch wel redelijk vaak onderweg en dan is `s avonds even achter de computer kruipen helemaal geen straf. Zelfs Huá is, halverwege wat eerst mijn blog was, co-pilot geworden. Hetgeen een leuke variatie opleverde op de late telefoongesprekjes als hij weer eens onderweg was.

Maar, langzamerhand schijnen wij het kritieke punt (1 jaar) te bereiken. Voorlopig zijn we niet van plan om te stoppen. De naam blijft ook dezelfde, hoewel ik wel een leuk alternatief heb: cloudsofdust. Dat is mijn naam op ravelry. Dit is voor de moderne breisters geen "Chinees", voor de rest van de lezers: niet belangrijk, het gaat over breien!

Een tijdje terug had ik het op 160 ook al over uitgestorven rassen:

image

Inspiratie vind je overal, zelfs als het er al lang niet meer is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s