Reizen

Het lijkt wel of dit jaar helemaal in het teken staat van reizen. Soms reist één van ons, soms twee en af en toe is er zelfs sprake van een gezinsuitstapje.

Dit keer is het weer Huá die de koffer klaar heeft staan. Bestemming Polen, Krakau! Het is weer een afgeladen (bank)programma met interessante excursies naar banken en bedrijven, maar ook met restaurantbezoek. Ik heb het programma gezien en vooral dat laatste kan voor een vegetariër wel eens afzien worden.

Verder is Huá dit weekend ook helemaal naar Eindhoven geweest om daar weer een halve marathon te lopen. Het is ondanks de hitte (!) best goed gegaan 1:34:37 (plaats 314 van de 5888).

IMAG0220

Meimei heeft vakantie en is de hele week al onderweg voor allerlei trainingsdagen bij Bijsterbosch in Heerde. Gisteren was dat een training met buitenlandse gasten, Slovaken, die niet al te zachtzinnig op de mat stonden. Vandaag een training waar Henri Schoeman ook even aanwezig was. Dat is goed nieuws. Hij vertelde haar dat het alweer wat beter ging.

GetAttachment

Morgen ben ik weer naar Groningen. De eerste module zit er op, dus beginnen we met iets nieuws: Taalbeleid. Ik ben benieuwd….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s