Te veel om op te noemen!

Even een kort bericht uit Beijing. We hebben het nog steeds geweldig. We zien mooi judo, er is al een bronzen plak voor Nederland en de Nederlandse judoka`s die niet aan het judoën zijn, nemen alle tijd om een handtekening te zetten of om op de foto te gaan met Nederlandse fans (Aileen).

S5032355

Verder hebben we hier vandaag ontzettend Nederlands weer, regen, onweer, kou. Hoewel die kou voornamelijk in de sporthal heerst. De airco werkt zo goed dat ik me morgen eerst maar even een vest aanschaf!

Wat ik verder heb aangeschaft? twee kookboeken in het Chinees/Engels. Het eten bevalt hier zo goed dat dat me een prima investering leek. Het ontbijt bestaat uit lekkere croissants en andere lekkernijen van de Franse Boulanger die aan de overkant zit, lekker kopje koffie erbij en een glaasje jus d`orange, echt vakantie. Het avond-eten is tot nu toe steeds echt Chinees geweest en echt SUPER lekker.

Dat SUPER houden we er trouwens in: Op de zijdemarkt (ECHT GÉÉN aanrader) was een verkoopster en die had een vriendin die in Nederland was geweest en die had haar wat Nederlands geleerd, nl: Supermooi, dus alles was Supermooi en mijn nieuwe sjaal staat mij inderdaad: Supermooi want hij is: SUPER-mooi.

Kortom, onze vakantie hier is echt supermooi, de Chinezen hebben de Spelen goed georganiseerd, soms iets te goed en dan heb je meer last van de vrijwilligers die alles in goede banen willen leiden dan van de supporters die ze in goede banen willen leiden, maar vandaag hadden ze maar mooi voor iedereen regenjasjes klaarliggen, gratis! Kom daar maar eens om bij de Efteling.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s