Chinagangers

Naast alle sporters en hun begeleiding gaan er nog een heleboel andere mensen naar China. Bobo`s (het blijft een prachtig woord) en natuurlijk de Nederlandse catering, want al gaan we niet met een caravan, we willen wel van de gestampte pot. Één gelukkige die is uitgenodigd om in China te komen koken, of liever, bakken, is onze plaatselijke bakker Bakker Oonk!   

Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op. Helaas, hij gaat pas de tweede week en dan zijn wij alweer terug. Ik ben dan zelfs alweer aan het werk. Huá heeft nog een weekje extra vrij op de Spelen op tv te volgen.

Natuurlijk komen al deze mensen in de belangstellingskring van de media. De sporters krijgen natuurlijk de meeste aandacht en de bobo`s weten zich altijd wel in de kijker te plaatsen. De bakker kwam gelukkig ook in de krant en ook TV Oost had heeft er een item aan gewaagd. Maar zelfs voor de supporters is er belangstelling.

De Huis aan Huis had een oproepje geplaatst om in contact te komen met Chinagangers en daar heb ik op gereageerd. Gisteren heb ik een kort interview gehad over het hoe en waarom van onze reis en vanmiddag wordt er een foto gemaakt. Leuk hoor, ik ben benieuwd hoe het artikel er uit komt te zien en wie de andere reislustigen zijn.

Verder is het nu voornamelijk wassen en strijken en aftellen totdat we echt weggaan!Klok

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s